Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Аарън Уан-Бисака разкри какви съвети е получил от вече бившия си съотборник в Кристъл Палас - Уилфрид Заха.

Припомняме, че 26-годишният футболист прекара две години в редиците на "червените дяволи", но така и не успя да се наложи на "Олд Трафорд", което принуди ръководството на клуба да го продаде. Сега Заха посъветва 21-годишния Уан-Бисака да бъде себе си в новия отбор.

"Когато разбра, че заминавам, той просто ми каза да играя без страх. Аз съм нов тук, но той ми каза: "Просто играй играта си и прави това, което направи миналия сезон". Той бе щастлив за мен.

Каза, че заслужавам това и трябва да продължа да работя усилено, както обикновено го правя. Като играч е важно за мен да развивам играта си и способностите си да помагам на екипа.

Очаквам да бъда под натиск, когато се преместих  тук, защото това е голям клуб. Но аз нямаше да бъда тук, ако не го бях издържал в Кристал Палас,  така че винаги има внимание към теб. Просто трябва да играя футбола си и да не мисля за това.

Исках да прехвърля играта си на следващото ниво и реших, че мога да го направя в този тим. Техният стил на игра, начинът им на работа, техният темп - това ще ми помогне да се развивам. Винаги искам да увелича потенциала си", каза Уан-Бисака.