Пол Погба е силен характел и ще се справи с критиките, които ще го направят още по-силен. Това обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер. 

Халфът бе грубо обиждан в социалните медии, след като в понеделник изпусна дузпа срещу Уулвърхемптън и Червените дяволи стигнаха само до 1:1 срещу Вълците. Според норвежеца обаче, всичко е наред с французина. 

„Пол е добре. Той е силен характер и тези неща ще го направят още по-силен. Трудно ми е да повярвам, че през 2019-а година продължаваме да говорим за подобни неща. Социалните медии са място, където хората се крият зад фалшива самоличност и отговорните лица трябва да вземат мерки срещу тези, които разпространяват тази омраза“ заяви Солскяер. 

„Ние трябва да защитаваме своите играчи. Когато обаче има смъртни заплахи и расизъм, това е нещо сериозно. Ние няма да забравим на футболистите си да използват социалните медии, тъй като в тях има и много добри неща. Подобни инциденти обаче трябва да спрат“ добави той. 

Оле обаче е категоричен, че Погба и в бъдеще ще изпълни дузпи за Юнайтед, въпреки че в първия кръг срещу Челси Рашфорд бе този, който вкара от бялата точка и преди изпълнението срещу Вълците двамата с Погба  говориха за кратко. 

„Сигурен съм, че ще видите как Пол Погба бележи дузпа за Манчестър Юнайтед в бъдеще. Нека да видим какво ще стане, когато получим следващата. Тренираме подобни удари и мога да уверя, че между Маркъс и Пол няма съперничество кой да изпълнява. Разочаровани сме, че не победихме, което доведе и до преекспонирането на нещата“ каза още Солскяер.