В Манчестър Юнайтед научиха лоши новини, след  като стана ясно, че Пол Погба и Давид де Хеа няма да играят срещу Ливърпул в неделя. 

Вратарят напусна с травма в слабините евроквалификацията срещу Швеция снощи и според Оле Гунар Солскяер няма да може да участва. 

„Давид се нуждае от прегледи и мисля, че ще бъде аут. Това изглеждаше вероятно още снощи, така че такива неща просто се случват“ заяви Солскяер, който ще заложи на Серхио Ромеро да бъде на вратата. 

В същото време Погба пропусна 5 от последните 7 срещи на Юнайтед и макар и да бе на рехабилитация в Дубай през последните дни, са се получили усложнения. 

„Пол имаше контузия. Работи здраво и изигра няколко мача, вероятно с болка. След мача с Арсенал стана ясно, че ще му трябват няколко седмици почивка, вероятно с предпазен ботуш, така че той няма да може да играе“ добави норвежецът. 

Джеси Лингард също ще пропусне двубоя, но пък има надежда, че Аарън Уан Бисака, Люк Шоу и Антони Марсиал ще се възстановят. 

„Надявам се, че Аарън и Антъни ще бъде на линия, но има още време и трябва да видим какво е състоянието им“ каза още Солскяер.