Бруно Фернандеш бе сравнен с бивши легенди на Манчестър Юнайтед, след като вдъхнови отбора за победа над Уотфорд с 3:0. 

Новото попълнение на Червените дяволи вкара първия си гол за отбора от дузпа, но бе замесен сериозно и при попаденията на Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд. Оле Гунар Солскяер не спести похвалите си за халфа, след като Юнайтед остана на 3 точки от 4-ия Челси. 

„Бих казал, че при него виждаме микс от Скоулс и Верон, много от темперамента на аржентинеца и качеството в действията на Пол. Справя се наистина фантастично до момента. Показва характер и иска да контролира ритъма и да помага на съиграчите си. Изпълнението му на дузпата бе великолепно“ заяви Солскяер. 

„Мисля, че при съвременните условия на пазара, направихме доста добра сделка. Той се включи наистина много добре и оказа много добро емоционално влияние, което е важно. Феновете пък виждат при него тези качества, които толкова много играчи в миналото носеха тук. Присъствието му се усети още от 1-ата минута на идването му, защото донесе увереност“ добави той. 

„Тези две победи за много важни, тъй като до момента ни липсва постоянство. Да постигнем 6 точки и 2 сухи мрежи за 6 дни е прекрасно. Искаме да сме в Шампионската лига, но ни очакват 4 важни сблъсъка с Евертън, Ман Сити, Тотнъм и Шефилд Юнайтед. Седмицата бе много добра за Марсиал, а Мейсън (Грийнууд) определено потвърди, че знае как да бележи“ каза още норвежецът.