Треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо е хвърлил око на двама хървати. Както е известно, Гонзо прекара част от кариерата си в Хърватска и има сериозни контакти в тази държава.

"Сините" обаче пазят в тайна имената на хърватите, които най-вероятно ще се появят в тима по време на лагера в Боровец следващата седмица.

На "Герена" са затрупани още със записи и на играчи от Холандия и Франция. Засега обаче ръководството не е решило на кой от множеството предложени футболисти да се спре. Сръбският голаджия Милан Мърдакович продължава да бъде актуален вариант на "Герена".

Нападателят на Аполон (Лимасол) отбеляза 21 гола в Кипър миналия сезон. Повикване от Левски чака и Жан-Жак Мандриши от Гренобъл.

Ръководството на Левски ще представи днес не само новите си попълнения. "Сините" ще покажат пред всички и официалните си екипи за следващия сезон 2011/12. Това ще стане в 10:30 ч. в залата за пресконференции в общежитието на ДЮШ.

Левски отново ще се облича с "Найк", като новата екипировка ще бъде представена от Николай Николов - мениджър спортна екипировка на "Елмек Спорт България".