Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева заяви, че единственото спасение за Левски се казва Наско Сираков.

„Аз съм много по-крайна от Наско по отношение на Левски. Аз съм израснала на Герена. Много е страшно, че беше унищожена идентичността на Левски, идеята на Левски".

"Много е страшно, че истинските левскари не са на стадиона, агитката е само там. Левски не се доближава дори минимално до един европейски клуб на средно ниво“, заяви Раева пред bTV.

„Изходът за Левски се казва Наско Сираков. Той е специалист по това да го викат, когато всичко е свършило. Само с една скоба - аз не виждам шанс при тези обстоятелства той да се върне в Левски“, добави още Илиана Раева.

Членът на УС на Левски Иво Тонев заяви, че „сините“ трудно могат да си позволят чуждестранен треньор със сериозна визитка.

„Левски има нужда от силен човек, който да води отбора. Кой ще е този човек, решението е единствено на Тодор Батков. Защо да не е Наско Сираков? Наско Сираков е най-успешният ръководител на Левски“, коментира Тонев.