Черно море - Левски, седми кръг на "А" група, 16.00 ч., пряко в Gol.bg.

Групата за мача:

Вратари: Георги Петков, Божидар Митрев

Защитници: Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Веселин Минев, Стефан Станчев, Йордан Милиев, Шахиб Бензукан

Полузащитници: Александър Александров, Даниел Младенов, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Мариян Огнянов, Сержиньо Грийн, Лъчезар Балтанов

Нападатели: Александър Киров, Исмаил Иса, Гарра Дембеле

Контузени: Христо Йовов и Владо Гаджев

Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:

Вероятен състав: Георги Петков, Веселин Минев, Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Йордан Милиев, Александър Александров, Сержиньо Грийн, Даниел Младенов, Дарко Тасевски, Жоазиньо, Гара Дембеле

Прогноза: Левски ще постигне поредната си победа във Варна, с която ще затвърди отличното си представяне от началото на сезона, като се изключи единствено загубата 1:2 от Черноморец в Бургас.

Отборът на Черно море е съставен от опитни футболисти, като изключим няколко младоци от школата на варненци, но "зелено-белите" едва ли ще стигнат до нещо повече от почетна загуба.

Традицията също е на страната на Левски, тъй като Черно море няма победа над "сините" в шампионатен двубой вече 32 години. Най-вероятно тя ще се запази и след този мач. Очакванията са играчите на Ясен Петров да покажат добра игра и да победят.

Все пак отборът на Черно море не трябва да бъде подценяван, най-вече в домакинските си срещи, където не беше допускал загуба повече от две години. Като титуляри за варненци ще излазат поне трима бивши играчи на ЦСКА.

Звездата на Левски Гара Дембеле ще е на линия за мача, но аут от срещата са контузените Христо Йовов и Владо Гаджев, това обаче едва ли ще се окаже решаващо, тъй като Гаджев ще бъде заменен от Кривия, а Йовов от Тасевски.

Титулярен вратар за сините отново ще бъде Георги Петков за сметка на Божидар Митрев. Сините са неудържими в атака, където Дани Младенов, Жоазиньо и най-вече Дембеле се забавляват и вкарват гол след гол. Ако Левски не допусне фрапантни грешки в защита, а Георги Петков гол от далечно разстояние, то победата за гостите е сигурна.


Резултат: Черно море - Левски 1:3