Реал Мадрид - Виляреал, мач от 23-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 21.00 часа.

 

 

Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Касияс, Диего Лопес, Хесус
Защитници: Варан, Пепе, Рамос, Марсело, Карвахал, Арбелоа, Начо, Коентрао
Полузащитници: Чаби Алонсо, Ияраменди, Модрич, Бейл, Иско, Ди Мария
Нападатели:  Бензема, Хесе, Мората

Контузен:  Кедира
Наказан: Роналдо
 

ПРОГНОЗА: Реал Мадрид посреща Виляреал в пореден мач от испанската Примера Дивисион и ще търси задължителна победа, за да поддържа дистанцията до върха.

В този кръг Барселона има тежко гостуване на Севиля, а Атлетико Мадрид отива в Алмерия и така не е невъзможно да се получат нови размествания в челото.

Белите бяха много разочаровани миналата седмица след като не успяха да дръпнат с две точки на Барселона и завършиха само наравно 1:1 като гост на Атлетик Билбао. Все пак точката не бе чак толкова лоша предвид негостоприемния стадион.

По-лошо бе изгонването на Роналдо, който е наказан за три мача, а вчера наказанието му бе потвърдено на последна инстанция. През седмицата обаче Реал изигра страхотен мач и отнесе Атлетико Мадрид с 3:0 за купата на Испания. Това бе постигнато без почти никаква помощ от Роналдо, който не направи един от най-силните си мачове.

Така липсата му днес надали ще се усеща чак толкова. Още повече, че Хесе се намира в невероятна форма. Другата добра новина за Карло Анчелоти е завръщането на Гарет Бейл, който е здрав, но просто получи почивка срещу Атлетико.

Гостите имат повече кадрови проблеми, тъй като ще бъдат без плеймейкъра Кани, Уче Икечукву и без новото попълнение Оливер. В последните си два мача Виляреал измъкна равенства от Реал. През март 2012-та направи 1:1, а след като се завърна в примера този сезон, през есента направи 2:2.

И двата мача обаче бяха на "Ел Мадригал". На "Сантяго Бернабеу" Виляреал няма победа в  13 поредни мача, от които 10 са загуби. Затова по всяка вероятност и сега ще се стигне до победа за Реал.


Резултат: 3:1