Галерия

Феновете на Реал Мадрид със сигурност са останали неприятно изненадани от факта, че суперзвездата на тима Кристиано Роналдо пропусна гостуването на Манчестър Сити. 

До вчера всички в тима твърдяха, че всичко с него е наред, но сега се оказа, че португалецът е почувствал болки в бедрото на десния крак и първоначалните информации са, че е под съмнение за реванша след седмица. 

Роналдо не довърши сблъсъка с Виляреал преди няколко дни именно заради проблем в бедрото, но още на следващия ден сам обяви, че става дума само за претоварване и няма да има проблеми да играе срещу Гражданите. 

Ситуацията обаче се оказа различна, въпреки че на официалната тренировка в понеделник, Кристиано се готвеше нормално. След като стана ясно, че няма да играе обаче, от клуба обявиха, че е почувствал мускулни болки. 

„Решихме, че е най-добре да не играе. Все пак това е сблъсък, който се рашава в два мача“ обяви директорът в клуба Емилио Бутрагеньо. Привържениците на тима могат само да стискат палци, наистина Роналдо да играе във втората среща и да не се окаже, че проблемът е по-сериозен от очакваното.