Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че не е показал неуважение към феновете на Севиля, след като снощи вкара гол на бившия си тим и помогна за драматичното равенство 3:3. 

Бранитилят се разписа от дузпа, за да направи резултата 3:2, а след като вкара се обърна  гръб към ултрасите на домакините и посочи името си. Те пък му отговориха с обиди и средни пръсти, което крайно разочарова футболиста. 

„Не съм показал неуважение към феновете. Дори напротив, от една част поисках прошка, но от друга не. Севиля винаги ще бъде мой дом, но не мога да приема да обиждат майка ми от първата минута. Един ден ще ме погребат с две знамена – на Севиля и Реал Мадрид“ заяви Рамос след сблъсъка. 

„Дължа много на Реал, но Севиля винаги ще бъде мой дом, независимо дали ме освиркват малко или много. Ракитич и Алвес ги посрещнаха като богове, а мен ме псуват на майка. Това не мога да приема. Не съм празнувал гола си и показах уважение. Не обаче и към тези, които не спряха да обиждат мен и семейството ми, защото те не го заслужават“ добави той. 

„Няма за какво да се оправдавам. Част от привържениците на отбора обаче не трябва да получат никакво уважение. Не искам да създавам новини. Аз говоря на терена и моята работа е да играя футбол. Така ще бъде и в неделя и не смятам да се променям“ каза още Рамос, чийто тим ще гостува на „Санчес Писхуан“ в края на седмицата и за двубой от първенството.