Селекционерът на Уелс Райън Гигс ще използва опита си, за да помогне на кариерата на Гарет Бейл. Звездата на Реал Мадрид постоянно страда от контузии и до момента той има само 6 мача като титуляр в испанската Ла Лига.

"Трябва да предадеш познанията, които си натрупал като играч. Аз очевидно играх дълго и се изправих срещу различни неща. Ние ще проведем важен разговор, защото всички искат да видят здрав Гарет Бейл. 

Всички искат и здрав национален отбор, който да разполага с най-добрите си играчи. Аз ще говоря с опитните футболисти. Искам да получа мнение от тях, да чуя какво ги тревожи. 

Трябва да получиш пълна картина за нещата, които се случват около теб. За да си успешен ти трябва атмосфера, в която играчите сами си помагат един на друг за подобрение. 

Аз играх в такъв клуб много години - в тренировките беше толкова тежко, че когато идваха срещите през уикенда всичко изглеждаше лесно. Такава атмосфера искам да създам, в която мачовете са лесни, защото тренировките са били тежки", каза Гигс.