Треньорът Зинедин Зидан иска да продължи работата си и през следващия сезон в Реал Мадрид. Бъдещето на специалиста в испанския гранд е неясно заради колебливия сезон на "белите", които спечелиха Шампионската лига през 2016 и 2017 година под ръководството на французина.

"Ако зависеше само от мен, щях да продължа. Идеята и желанието ми са да бъда тук и догодина. Казвал съм го множество пъти. На всички е ясно, че нещата зависят от резултатите. Това е клуб с много и различни изисквания. Знаем как функционира всичко. Правя това, което ми харесва. Наслаждавам се и искам да продължа. Работя със страст и футболът ми харесва изключително много. Искам да продължа в Мадрид възможно най-дълго", коментира Зидан по време на пресконференция.

В събота Реал Мадрид гостува на Лас Палмас в среща от Примера дивисион. Столичани са на трето място в класирането и изостават на 15 точки след лидера и почти сигурен шампион Барселона. 

През следващата седмица се подновяват двубоите от Шампионската лига, където на четвъртфиналите "белите" ще се изправят срещу италианския шампион Ювентус.