С попадението си във вратата на Барселона снощи, суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо стигна 450 гола с екипа на Белите, обяви сайтът на Кралския клуб. Според други източници обаче, той има 449 гола, като те не зачитат едно попадение срещу Реал Сосиедад от 2010-а, което обаче се брои от вестник „Марка“. 

Португалецът, който отдавна се превърна във водещия реализатор на столичани, продължава да има забележителен коефициент от над едно попадение средно на мач, тъй като е изиграл 436 срещи за състава от „Сантяго Бернабеу“. 

Роналдо има 43 гола през настоящата кампания, която започна с наказание за него и доста мачове, в които не вкарваше, преди през последните седмици да се върне към обичайната си форма и за 8-и път да стигне границата от 40 гола, откакто е в Мадрид. 

От идването си в Реал през 2009-а, само в първата си кампания той не успя да стигне до 40 гола, като остана с 33, но тогава не игра два месеца заради контузия в глезена. 

От неговите 450 гола, 311 са в първенството, 105 в Шампионската лига, 22 за Кралската купа, 6 на световното клубно първенство, 4 за Суперкупата на Испания и 2 за Суперкупата на УЕФА.