Реал Мадрид също следи ситуацията на Набил Фекир и проявява интерес към френския национал, обяви президентът на Лион Жан-Мишел Олас. 

Футболистът бе спряган за преминаване в Ливърпул, но сделката е на път да пропадне, тъй като Червените не изглеждат напълно отдадени в това да привлекат играча. Това ще даде възможност и други клубоев да влязат в битката за него. 

"В един момент изглеждаше, че той ще отиде в Ливърпул и аз вече се бях съгласил това да се случи. В един момент обаче, нещата се забавиха твърде много" заяви Олас, чийто клуб иска 66 милиона паунда за играча, а парите явно се струват твърде много на Червените. 

"Той е невероятен играч с фантастичен талант. Това, че сделката с Ливърпул не стана обаче, даде възможност на много други клубове, един от които е Реал Мадрид, да повишат интереса си към него, така че всичко е възможно" добави той. 

Фекир вкара 23 гола през последния сезон и въпреки някои опасения, че има проблеми с коляното твърди, че всичко е наред и сега се надява да помогне на Франция да стигне максимално далеч на Мондиала.