Суперзвездите на ПСЖ Неймар и Килиан Мбапе ще останат в отбора и през следващия сезон. Това обяви спортният директор на клубната академия Луис Фернандес. 

Двамата играчи бяха спрягани много сериозно за преминаване в Реал Мадрид, който търси нов лидер след продажбата на Кристиано Роналдо, но явно Белите ще трябва да изчакат още година преди да се сдобият с някой от тях. 

„Неймар е решил да остане в Пари Сен Жермен. Той иска успехи, след  като на световното първенство нещата не се получиха добре и смятам, че иска да спечели титли с клуба“ обяви Фернандес пред радио „Марка“. 

„Мбапе? Той също остава. Вече дори го каза на 100%. Желанието му е да спечели Шампионската лига. Финансовият феърплей не ме притеснява. Най-важното е, че и двамата искат да продължат да играят за ПСЖ“ добави той. 

Неймар наистина не оправда напълно очакванията на Мондиала, но за разлика от него Мбапе направи страхотно първенство и бе в основата на титлата на Франция, като съвсем заслужено бе избран за най-добър млад футболист на шампионата.