Новото попълнение на Реал Мадрид Алваро Одриосола очаквано обяви, че не е можел да пропусне възможността да облече екипа на тима, по време на официалното си представяне. 

Защитникът бе привлечен от Реал Сосиедад за 30 милиона евро, които могат да се увеличат с още 5 милиона в зависимост от представянето му, като подписа договор за 6 сезона. 

„За мен е чест да бъда тук и да мога да сбъдна мечтата на всеки един футболист – да подпише с Реал Мадрид. Отговорността е голяма, но съм готов да работя здраво за постигането на нови успехи. Благодарен съм на Реал Сосиедад за всичко, което направи за мен, но това бе възможност, която нямаше как да пропусна и няма да забравя този ден” заяви Одриосола. 

„Това е една от най-силните епохи в нашата история. Спечелихме уникални титли, след като поставихме солидни основи и във финансово отношение всичко е наред. Разполагаме с прекрасен отбор, който обаче винаги се опитваме да подобрим и това със сигурност ще се случи с привличането на Алваро Одриосола” изтъкна президентът Флорентино Перес.