Жозе Моуриньо също е вариант да се завърне начело на Реал Мадрид, където вече усилено търсят наследник на Сантяго Солари след ужасните резултати напоследък. 

Днес се заговори, че Зинедин Зидан вече е поканен да се върне от Флорентино Перес, а освен това се спрягат имената на Маурисио Почетино, Масимилиано Алегри и Юрген Клоп. 

Според бившия президент на Белите Рамон Калдерон обаче, всъщност първият избор е Специалния, който е без отбор след уволнението си от Манчестър Юнайтед през декември. 

„За мен няма съмнение, че първата опция за президента е Моуриньо. Дори знам, че португалецът е бил търсен в последните седмици. Мисля, че шансовете той да бъде на пейката на Реал от новия сезон са много големи“ заяви Калдерон. 

Жозе е популярен и сред феновете на Белите, които скандираха името му след поражението от Аякс снощи. „Горд съм от това, но Реал си има треньор. Между мен и клуба не е имало нищо. Всичко са слухове“ заяви Моуриньо. 

Той води мадридчани в периода 2010-2013 и спечели 3 трофея, сред които титлата в Испания през 2012-а, но в Шампионската лига тимът неизменно отпадаше на полуфиналите.