Реал Мадрид не смята да приключва със звездата си селекция това лято. Според Mundo Deportivo, "Кралете" възнамеряват да отправят неустоима оферта за звездата на ПСЖ Неймар.

Тя ще е на стойност 130 милиона евро и някого измежду Гарет Бейл и Хамес Родригес, които са нежелани от Зинедин Зидан. Не е изключено френските богаташи да се съгласят на предложението.

Наскоро президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи заяви, че е крайно време футболистите на отбора да престанат с разглезеното си поведение. Предполага се, че той е визирал именно Неймар, който редовно се забърква в скандали със съотборници.

Проблем пред големия трансфер обаче може да се окаже желанието на бразилската звезда да се завърне в Барселона. Лео Меси и Луис Суарес открито заявиха, че ще приветстват обратно най-скъпия футболист в историята, който през 2017 г. си тръгна от "Ноу Камп" със скандал с ръководството.

Иначе до момента Реал плати над 300 млн. евро за нови футболисти. На "Сантяго Бернабеу" пристигнаха Еден Азар от Челси за 100 милиона евро, Лука Йович (Айнтрахт Франкфурт, 60 млн. евро), Милитао (Порто,  50 млн. евро), Ферлан Менди (Олимпик Лион, 48 млн. евро) и Родриго (Сантос, 45 млн. евро).