Пари Сен Жермен ще трябва да се оправя без всичките си големи звезди в мача срещу Реал Мадрид от Шампионската лига в сряда. 

Тази вечер от френския шампион потвърдиха, че Единсон Кавани и Килиан Мбапе ще пропуснат мача, а Неймар както е известно е наказан. 

Очакванията бяха, че уругваецът ще успее да се възстанови от контузията си, но това не стана, като за него и французина в сайта на тима пише, че към края на седмицата трябва да започнат тренировки с останалите. 

„Тъжен съм, но няма да мога да започна европейската кампания на отбора у дома срещу Реал Мадрид. Ще подкрепям отбора от трибуните и се надявам да се върна възможно най-силен“ написа Мбапе в социалните мрежи. 

При това положение в нападение за ПСЖ най-вероятно ще стартира дошлият под наем от Интер Мауро Икарди, като другата опция е Чупо-Мотинг. Сарабиа и Ди Мария също ще подкрепят нападението. 

В Реал обаче също имат проблеми, след като Зинедин Зидан няма да може да разчита на контузените Модрич, Иско, Асенсио и Валверде и наказаните Рамос и Начо. Марсело също няма да пътува за Париж заради здравословен проблем.