Полският вратар на ПСЖ Марчин Булка разкри интересни тайни за своите бившия съотборници в Челси Еден Азар и Тибо Куртоа. Двамата белгийци отново играят заедно, защитавайки емблемата на Реал Мадрид.

"Азар много обича да яде хамбургери и пица, аз постоянно го виждах да стои в пицариите в Лондон. На него не му пука за нищо друг освен за футбола и да си изкара добре. В Челси това не беше проблем, но в Реал навярно прекали с наднорменото си тегло. А и положението за него е сложно след контузиите, които има там", заяви Булка пред Foot Truck.

"Що се отнася до Куртоа, той има огромно его. Прави гаф, но след мача отива при треньора и казва нещо от сорта на "Този защитник не беше на правилното място, трябваше да направи това и онова". Никога не приемаше факта, че той може да е виновен."

"Н'Голо Канте например е истинският мотор на Челси. Не можеш да започнеш без него. Много скромно момче, никога не се оплаква от нищо. Стана световен шампион, но само се усмихваше на камерата, докато всички други празнуваха бурно с феновете. Той винаги иска другите да блестят", добави Булка.