Треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо остана много доволен след разгромния успех с 5:0 на Виктория Пилзен в Шампионската лига и уточни, че отборът му най-после е играл точно по начина, по който той желае.

Един Джеко наниза хеттрик на чешкия тим, а освен това по едно попадение вкараха Джъстин Клуиверт и Ченгиз Юндер. 

"Мисля, че в този мач най-после успяхме да покажем последователна игра и всички си вършиха много добре работата на терена. Полузащитниците започнаха да се движат правилно и като цяло всичко ни се получи по изключително добър начин. Играчите показаха тази игра, която исках", каза той на пресконференцията след мача.

"Освен това хубавото е, че постигнахме убедителна победа в Шампионската лига, макар че Виктория не е изобщо лек противник. Головата разлика в турнира е важна и е хубаво, че успяхме да вкараме пет гола. Феновете по трибуните се забавляваха много и това няма как да не ме радва".

"Трудно е да кажа, че съм експериментирал, защото не е лесно да си правиш експерименти с отбор като Рома. С постройката и избора на футболисти аз по-скоро търсих и някои решения и мисля, че нещата се получиха много добре".