Големите фаворити Бразилия, Испания, Германия и Франция започват участието си на Мондиал 2018. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Живка Попатанасова.

Тази вечер ще се изиграе иберийското дерби между Португалия и "Ла Фурия", чийто отбор има нов селекционер – легендата Фернандо Йеро. "Ще е интересно каква тактика ще избере, дали ще заложи на фалшива деветка или на типичен централен нападател в лицето на Диего Коста. Също така е любопитно и психическото състояние на испанските футболисти след изненадващото освобождаване на Хулен Лопетеги", заяви гостът, като отбеляза още, че двата отбора традиционно си вкарват малко голове на големи форуми.

В събота първите си мачове на световното първенство ще изиграят Франция и Аржентина, които се изправят съответно срещу Австралия и Исландия, където се подвизава защитникът на Левски Холмар Ейолфсон. "В неделя е ред на Германия – Мексико и Бразилия – Швейцария. Изтече информация за титулярния състав на кариоките, като Вилиан ще партнира на Неймар и Габриел Жезус в предни позиции. Разбира се, селекционерът Тите може да направи промяна в последния момент, за да изненада "кръстоносците", добави Коларов.

В специализираната секция на Gol.bg за световното първенство можете да се включите и в играта с прогнози. Наградите за най-големите познавачи са телевизор PHILIPS 43PFS4001/12 + подарък тонколони Т3300 и уикенд за двама в Хасиенда Бийч Ризор. На лотариен принцип двама участници, дали минимум 24 прогнози от груповата фаза, ще получат 100 и 50 кенове бири Ариана.

Скоро очаквайте видео с целия разговор!