Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино получи нужните добри новини, след като стана ясно, че Лукас Моура, Муса Сисоко и Виктор Уанияма са възстановени от травмите си и ще могат да вземат участие в предстоящия мач с Челси за купата на Лигата в четвъртък.

Най-важно е възстановяването на Моура, който ще трябва да подсили атаката на тима, която в момента е незавидно положение след контузиите на Хари Кейн и Дели Али и отсъствието на Хюн-мин Сон, който е с националния отбор на Република Корея на първенството на Азия.

"Сисоко и Лукас Моура ще бъдат в състава за мача с Челси, докато за Уанияма се надяваме да е готов по-скоро за двубоя през уикенда", каза Почетино на пресконференция преди гостуването на Челси.

Въпреки многото контузени и отсъстващи, Почетино заяви, че е песимист относно шансовете клубът да привлече нови играчи до края на трансферния прозорец.

"Отворен съм към идеята да привлечем нови играчи. Така бе през лятото, така е и сега, но реалността е, че трудно можем да вземем някой, който да ни помогне да се подобрим драматично. Но още нищо не се знае", каза Почетино.

Тотнъм победи Челси с 1:0 в първия мач между двата отбора от полуфиналите за купата на Лигата и при победата или равенство на "Стамфорд Бридж" в четвъртък ще се класира за финала на турнира.