Хюн Мин Сон няма да играе до края на сезона. Песимистичното разкритие бе направено от мениджъра на Тотнъм Жозе Моуриньо. 

Кореецът се оказа със  счупена ръка от мача с Астън Вила и ще претърпи операция, като от клуба обявиха, че ще отсъства няколко седмица. Според португалеца обаче, това е доста оптимистична прогноза. 

„Не очаквам той да играе до края на сезона. Ако се върне за 1-2 мача, това ще бъде, защото шефът на клуба за връзките с обществеността е оптимист. Надявам се, че ще е прав, но вътре в себе си не вярвам, че ще стане така“ заяви Моуриньо на пресконференцията преди сблъсък с РБ Лайпциг от Шампионската лига. 

„Ако трябваше аз да напиша съобщението, то щеше да бъде различно. Разбирате какво искам да кажа. Ясно е обаче, че ще ни липсва“ добави португалецът, който при това положение е с огромни проблеми в нападението си. 

„Наистина по отношение на опциите, които имаме ситуацията едва ли можеше да бъде по-лоша, но нищо не можем да направим. Ще играем с тези, които имаме и те ще дадат всичко от себе си. Преди се тревожех, че нямам варианти за атаката на пейката, а сега се оказа, че нямам на терена. Ние обаче ще се борим с това, което имаме“ каза още той.