Тайлър Бозак и Михаел Грабнер се разписаха във втория период при победата на Торонто с 3:1 като гост срещу Ню Йорк Айлендърс в среща от редовния сезон от Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Вратарят Джонатън Берниер спря 25 удара на домакините, а Джеймс ван Раймсдик вкара третото попадение на празна врата. Николай Кулемин беше точен в полза на Ню Йорк, а Томас Грейс направи 35 спасявания на вратата на Айлендърс.

В друга среща от Лигата отборът на Флорида победи с 3:2 у дома срещу Кълъмбъс. Александър Барков се разписа на два пъти за Пантърс, а съотборникът му Арън Екбард също беше точен за успеха.

Роберто Луонго се отличи с 15 спасени шайби на вратата на Флорида, а Джонатън Убердю подаде два завършващи паса. Брандън Саад и Кам Аткинсън вкараха попаденията в полза на Кълъмбъс.

Отава надигра с 3:1 у дома състава на Бостън, а Марк Стоун реализира две от попаденията. Крейг Андерсън спаси 38 удара на вратата на Сенатърс. Мика Зебанеяд също беше точен за отбора на Отава, който прекъсна серия от две поредни загуби.

Бостън допусна поражение в трета поредна среща. Дейвид Крейци се разписа за Брюинс, а съотборникът му Туука Раск спаси 19 удара. Далас надигра с 3:0 у дома състава на Сейнт Луис. Кари Лехтонен направи 33 спасявания в 33-ия си двубой без допуснат гол в НХЛ.

Джейми Бен вкара 23-ото си попадение в Лигата, а Патрик Шарп и Коуди Ийкин също добавиха голове във вратата на Блус. Бен и Шарп се отличиха и с по една асистенция.

Уинипег спечели с 1:0 като домакин на Питсбърг. Вратарят Конър Хелебюк за първи път в кариерата си в НХЛ не допусна нито едно попадение. Брайън Литъл вкара единствения гол от дузпа в първия период, а стражът на Питсбърг - Джеф Заткоф, направи 27 спасявания.