Познатият ни фитнес гуро и продуцент Киро Скалата застава зад новата верига бойни шоута Fuerte en el ring-Силен в ринга. В този род двубой, боят на земята е изключен. Правилата са като в кик-бокса, но са позволени удари с коляно.

Предстоят 18 двубоя, 4 от тях са олимпийски бокс. Противниците са от 9 държави. Файт картата се състои от равнопоставени и много силни противници. Сред тях са Стоян Копривленски-Снайперът, Александър Петров-Световен шампион по кик-бокс.

Предстои сблъсък между бойци от агитката на Локо Пловдив срещу такива от ЦСКА София, както и вечното дерби Левски срещу ЦСКА.

„Харесвам битките. В "соца" те бяха ежедневие за мен. Тренирал съм кик-бокс и бях първи телевизионен продуцент на свободните боеве в България. Снимах най-големите бойци от UFC в Лас Вегас. Тренирал съм там с Ренди Котур и Вандерлей Десилва".

"Имам доста задълбочени познания относно как функционира UFС и подробности от кухнята, братовчедка ми беше дълго време вице президент на федерацията,заместничка на Дайна Уайт. В България организирах първия бой между родни звездите в шоу бизнеса Дичо срещу Влади Априлов, сподели Скалата.

Шоуто ще бъде тази събота - 19 май в град Пловдив, зала Колодрум от 19:30 часа. Кантарът е в клуб "Мегами" Пловдив от 21 часа с вход свободен.

Скалата кани всички мъжкари, които зареждат духа и тялото си с ентусиазъм и енергия от подобен род състезания, както и всички красавици харесващи силните, смелите, достойните, атлетичните и честните.