Футболният тим на Investor Media Group отново демонстрира класа и грабна сребърните медали в крайното класиране на Медийната лига. През по-голямата част от сезона отборът делеше първото място в БНТ, но в крайна сметка отстъпи по доста нелеп начин шампионската купа.

Второто място би се приело за голям успех от всеки друг, но не и от Investor Media Group, който през последните турнири неизменно грабваше титлата и златните медали.

За класата на отбора говори и избирането на Александър Рангелов за най-добър играч на турнира. Легендарният спортен журналист се закани още дълги години да бродира в средата на терена и с "мек" глезен да дава голови пасове.

Но умее да печели само този, който умее и да губи. Затова сърдечно честитим първото място на БНТ.

Реваншът предстои само след месец. БФС отново организира медиен турнир в началото на юни, който ще се проведе на базата на националния отбор в Бояна. Както е известно, преди година Investor Media Group спечели категорично надпреварата и сега се цели в дублиране на титлата си. 

Съставът на Investor Media Group - Бойчо Попов, Денис Паскалев, Веселин Коларов, Александър Рангелов, Георги Пешев, Владислав Радославов, Гриша Михайлов, Марио Манолов, Димитър Димитров, Златимир Йочев, Бойко Серафимов, Димитър Георгиев и Петър Иванов