България излиза срещу Норвегия във втория си мач от турнира Лига на нациите. Срещата е тази вечер от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". 

Съперниците днес стартираха с победи участието си в надпреварата. "Лъвовете" сразиха с 2:1 Словения като гости, докато скандинавците се наложиха с 2:0 у дома над Кипър. 
 
"Трикольорите" ще атакуват върха в групата с две промени в титулярния състав. Селекционерът Петър Хубчев няма да може да използва Васил Божиков, който е контузен и бе освободен от лагера на тима. Очаква се като титуляр в лявата зона на защитата да стартира Иван Горанов. Другата промяна е свързана с десния бек. Вместо Иван Бандаловски като титуляр ще започне Страхил Попов.
 
В центъра на халфовата линия ще си партнират Симеон Славчев и Георги Костадинов. По крилата отново ще атакуват Тодор Неделев и Кирил Десподов. Нападението ще води Ивелин Попов, а зад него ще действа авторът на двата гола срещу Словения Божидар Краев.
  
Наставникът на Норвегия Ларс Лагербак загатна, че ще направи няколко промени в сравнение с тима, победил Кипър. Халфът на Генк Сандер Берге се е оплакал от лека травма и поради тази причина като титуляр вместо него ще започне Оле Салнес от Сент Етиен. Сред единадесетте ще бъде и Стефан Йохансен. В атака партньор на Джошуа Кинг ще бъде бившият футболист на Литекс Бьорн Маарс Йонсен.