Етър изпусна Берое на своя "Ивайло" след късна драма. "Виолетовите" завършиха 1:1 със "зелените", но определено момчетата на Красимир Балъков може да съжаляват повече за равенството, тъй като имаха по-добрите положения и надиграха своя съперник. 

Срещата започна прекрасно за домакините, които стартираха с натиск. Той доведе до гол в 18-ата минута, когато се разписа Флорент Боджадж с прекрасен удар от дистанция - 1:0.

"Виолетовите" сякаш не се бяха задоволили от попадението, като продължиха да натискат своя съперник. Като по чудо обаче до втори гол не се стигна в 23-ата минута, когато на два пъти Батрович не успя да отбележи от прекрасни ситуации в наказателното поле на гостите. Освен тях с прекрасен изстрел се отчете и Боджад, но Перниш спаси. 

Чак в края на полувремето Берое стигна до сериозно голово положение, като Цонев бе изведен чудесно от Камбуров, но изстрелът на бившия футболист на Левски бе спасен от Христо Иванов. 

Второто полувреме вместо "зелените" да потърсят изравняване Етър продължи да играе по-добре. 

В 63-ата минута Даниел Младенов се измъкна прекрасно от Матеус Леони в наказателното поле, но стреля в аут. 

Така се стигна до 89-ата минута, в която сякаш от нищото Берое изравни. Борислав Цонев засече с глава центриране на Рубен Бригидо. 

В последната минута на добавеното време Румен Руменов можеше да донесе трите точки на своя тим, но изпусна от чудесна позиция. 

Така Етър събира 11 точки е осми в Първа лига. Гостите от Стара Загора пък са 4-и с шестнадесет пункта.

ЕТЪР - БЕРОЕ 1:1
1:0 Боджадж (18')
1:1 Цонев (89')

Стартови състави

ЕТЪР: Иванов, Василев, Скерлев, Артонин, Атанасов, Сърмов, Руменов, Колев, Батрович, Младенов, Боджадж

БЕРОЕ: Перниш, Бандаловски, Хаджиев, Ангелов, Леони, Цветков, Минчев, Цонев, Вандерсон, Меска, Камбуров