Селекционерът на България по футбол Георги Дерменджиев обяви, че ще разговаря с Ивелин Попов за евентуалното му връщане в националния отбор. Както е известно, преди европейската квалификация с Чехия Попето обяви, че приключва с националния отбор.

"След срещата с Беларус ще говорим отново с Ивелин Попов", обяви Дерменджиев. Селекционерът се изказа позитивно за кариерата на Николай Бодуров, който вече играе в иранския Естеглал, макар дестинацията да изглежда малко странна.

"Добре е за Николай Бодуров, че има отбор. Гледах мачовете му в тяхната Шампионска лига. Формата му започва да се подобрява. А той има рутина да играе в националния отбор", каза още специалистът.

Той отказа да коментира дали играещите в Белгия Димитър Велковски (Серкъл Брюж) и Едисон Йорданов (Виртон) са в плановете му, но изрази мнението си как трябва да изглежда националния отбор.

"В националния отбор трябва да има една сплав между по-млади и по-опитни футболисти. На 32, на 33- няма значение. Ако играчът е лидер, има място в националния отбор", завърши Дерменджиев.