Намиращият се в най-добрата форма в живота си Аарън Рамзи се размечта за титлата, след като помогна на Арсенал да заеме еднолично върха във Висшата лига.

Артилеристите биха Суонзи с 2:1 и вече имат 15 точки, като се възползваха отлично от лошите резултати на конкурентите си.

„Определено целта ни е да се борим за титлата. В отбора имаме достатъчно качество. Въпреки контузиите на важни играчи успяхме да постигнем няколко хубави победи и сега когато съотборниците ни ще се върнат ще станем още по-добри“ заяви Рамзи.

„На терена на Суонзи се играе трудно, но ние си подавахме добре. Целта ни бе да действаме солидно и да не получим ранен гол, което и стана, а след почивката се възползвахме от положенията, които имахме. Успяхме да ги изтеглим в нашата половина и след това ги хванахме на контраатака“ добави Рамзи, който има 8 гола в  9 мача и е доволен от представянето си. 

„Мисля, че по време на цялата си кариера излизах на добри позиции, но може би малко прибързвах и не бях прецизен пред гола. Сега вече съм много по-уверен, преценявам по-добре ситуациите и всичко се получава както трябва“ изтъкна уелският халф.