Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, който усилено се спряга за спортен директор на армейците разкри, че хора, близки до босовете - Димитър Борисов и Иво Иванов, правят всичко възможно да го държат на разстояние от "Борисовата градина".

"Някакви съветници около собствениците не ме искат в ЦСКА. И е нормално да е така, тъй като ще им попреча да си правят игричките", заяви Майкъла пред "Тема спорт".

"Ето във вчерашната контрола със Спартак Плевен (0:3), резултатът не е толкова важен, колкото това, че сульо и пульо продължават да мъкнат някакви анонимни футболистчета. Стойчо Младенов се чуди да ги пуска ли, какво да ги прави, те объркват цялата игра".

"Иначе не знам защо от БФС изказват лични мнения, когато коментират казусите на ЦСКА. Те мнение могат да изказват само пред жените си. В тези комисии трябва да се спазват и тълкуват правилата".

"Какво означава това, че трябва да има установен трансферен период, за да картотекират Анеси? Ако е така, защо трябваше да се събират, а не го заявиха преди това? Той има разтрогнат договор. Това е някакво увъртане и шикалкавене", добавя Илиев.

"Колкото до Присо, не може за едно и също нещо да го накзват два пъти. Той беше много стресиран при тази ситуация. Към него летяха камъни и дървета, като в "Опълченците на Шипка".

"Доколкото разбрах в тунела полицаите са му извили ръцете, нормално е, ако се е опитал да се измъкне от тази схватка, да е ударил няколко без да иска. Не можеш за такова провинение да го накажеш да не играе".

"Типично българска работа. Сега го мотаят и неговия случай, защото нямало кворум. Тези комисии да си носят отговорността", отсече Майкъла.