Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев заяви, че отборът не е бил допуснат да играе в Лига Европа заради БФС и Кирил Домусчиев. По думите му, босът на Лудогорец дирижира целия ни футбол.

Галерия

"Постараха се тази година да изхарчим повече от 10 милиона, за да се примирим, че няма да участваме в Европа. С това ръководство на БФС и тези манипулации, които се извършват в Изпълкома от определен човек, няма как да участваме в Европа. Кой е този човек? На майката на синчето собственика (визира Кирил Домусчиев – б.р.). Получихме документите от БФС, но на база това, което четем, е сигурно, че имало телефонни разговори. На базата на тези разговори продължа електронната кореспонденция. Ще видим дали ще обжалваме пред КАС. Футболният съюз не е молил УЕФА за компромис", каза Георгиев.


"БФС задава въпросът по начин, който автоматично прави отговора един-единствен. Въпросът беше формулиран достатъчно категорично така, че да не участваме в евротурнирите. Попитайте ги тях. Те пак се скриха. Това нещо се дирижира от Разград – решенията в БФС, всичко останало, формата в първенството, подизпълнителите. Това беше само, за да се замажат очите на хората. Не го намеквам, в прав текст го казвам. Онези няма да продължат да пречат. И днес мислех, че ще има провокации", заяви още Георгиев.

Всичко за днешния търг четете ТУК!