Шефът на БФС Борислав Михайлов разкри, че отбор, който се готви за участие в евротурнирите е заплашен да не получи лиценз.

"Следващата седмица има Лицензионна комисия. Сведенията са, че има доста проблеми, в това число и с отбор, който се надява да играе за УЕФА. Дано не се получи пак историята от преди три години. Не искам да казвам кой е отбора", обяви Михайлов.

Президентът на футболната ни централа присъства на подписването на новия тригодишен договор за партньорство на БФС с "Мото Пфое".


„Ще видим колко отбори от "Б" група ще получат лицензи. Ако не отговарят на условията, автоматично групата ще стане една.”


„За "А" група не искаме да го правим, но ако 16 отбора не получат лиценз, групата ще бъде намалена автоматически”, коментира Боби Михайлов.

Както е известно, преди три години БФС отне лиценза на ЦСКА за Европа и попречи на "червените" да участват в Шампионската лига за сметка на Левски.

Тогава "армейците" дори бяха заплашени с изхвърляне във "В" група, но Александър Томов успя да вземе кредит от Константин Жеваго и да спаси нов резил.