Националният селекционер на Англия Фабио Капело похвали българския национален отбор по футбол, дни преди важната европейска квалификация между България и Англия на националния стадион "Васил Левски" в София.

"Срещу България и Уелс ще изиграем два много важни мача за нас. В последния мач от програмата играем срещу Черна гора и трябва да сме на върха в класирането преди този двубой, защото ще ни бъде много трудно", призна Капело.

"Феновете ще подкрепят съперника. Затова трябва да вземем максимума в следващите двубои", допълва селекционерът на "Трите лъва".

"В последния ни мач срещу България играхме добре, но също така си спомням, че българите имаха няколко възможности за попадение."

"България има качествен състав, това е отбор, който може да изпълнява добре статични положения, също така умее да стреля от дистанция."

"Всъщност, въпреки, че вкарахме 4 гола на България, ние имахме повече възможности за гол срещу Черна гора, а не срещу България. Но срещу Черна гора не ги реализирахме. Вратарят направи разликата", заяви Капело.