Изпълнителният директор на Локомотив София - Георги Марков-Универсалното ренде Вьорнер сподели, че е крайно разочарован от представянето на тима.

В неделя железничарите загубиха в София от Ботев Враца, с което за пореден път доказаха, че са в сериозна криза.

"Нормално е да обявим нулева година, когато отборът е между осмо и дванадесето място. Целите ни са много по-високи", категоричен бе Георги Марков.

"Когато клуб с традиции като нашия няма шанс да се класира в евротурнирите и не спечели никакъв трофей, е нормално всички да бъдат разочаровани. Малко съм притеснен от загубата от Ботев Враца".

"След достойното представяне в Лига Европа и отпадането без загуба дойде отбор като техния и ни би насред София. Това за мен е нереално", добави шефът на столичните железничари.


"Явно у футболистите има напрежение, щом не можахме да бием и Ботев Враца. Трябва да има повече спортна злоба в играчите. И мен ме е яд, но не трябва да се отчайваме. Не мога да кажа, че програмата ни е тежка".

"Не играем с Барса и Реал Мадрид. Ако нашето първенство е тежко, то по-добре въобще да не играем. Както ви казах и преди, не се притеснявам за оставането на отбора в А група".

"Просто е тежко за клуб като Локомотив, че се намира на това място и губим шанс за по-предно класиране. Това е най-жалкото", завърши Георги Марков.