Крилото на Левски Симеон Райков даде интервю за вестник "Меридиан мач", в което заяви, че той и неговите съотборници имат много голям шанс за спечелване на златните медали в шампионата след края на сезона.

"Възстановен съм и мога да тренирам пълноценно. Надявам се повече да не ми се налага да отсъствам заради контузии. Работим с много голямо настроение и се надяваме да станем шампиони и да радваме феновете с играта си, което е най-важното", каза Райков.

"Моята работа е на футболния терен. Всички в отбора трябва да докажем, че имаме класа за Левски, и да изпълним целите си. Винаги е имало конкуренция в Левски. Това е хубаво за отбора."

"Колкото повече качество има, толкова по-добре. Относно това дали ще си върна титулярното място, ще покаже само времето. Всеки се бори да е сред титулярите, но все пак най-важното е Левски да побеждава."

"Не искам да коментирам конкурентите ни. Важното е ние да сме шампиони. Шансовете ни са големи, ако играем добре и побеждаваме, ще станем шампиони. Аз обаче съм убеден в нашите възможности и съм сигурен, че ще зарадваме феновете на отбора с шампионска титла", завърши Симеон Райков.