Мениджърът на Уест Хям Славен Билич потвърди, че от клуба проявяват интерес към нападателя на Манчестър Сити Вилфред Бони и към голмайстора на Ювентус Симоне Дзадза.

Болич добави, че в момента се работи по осъществяването на няколко трансфера, тъй като в отбора има доста контузени играчи.

"През миналата година също ни свързваха с привличането на Дзадза. Мога да кажа, че той е топ играч. Уест Хям беше в преговори за него през миналата година и сега ще видим какво ще се случи", каза Билич пред "Скай Спортс".

"Вилфред Бони също е вариант за нас. Той играе на позиция, на която ние силно се нуждаем от футболист", добави мениджърът на английския клуб.

"Чуковете" имат сериозни проблеми в атака, след като Анди Керъл ще отсъства в следващите няколко седмици заради травма в коляно, а новото попълнение Андре Аю ще пропусне следващите няколко месеца от сезона заради травма в бедрото.

Този сезон Бони не е бил в състава на Манчестър Сити в нито един мач от Висшата лига или Шампионската лига, а Дзадза също няма официален мач за Ювентус.