Нюкасъл срази Норич с 4:3 в изключително драматичен двубой от 10-ия кръг в Чемпиъншип, който без съмнение ще бъде едно от украшенията на шампионата. 

Свраките губеха с 1:3 20 минути преди края, но успяха да не само да изравнят, но и да спечелят с две много късни попадения. 

Преди това Дуайт Гейл им даде аванс след пас на Мат Ричи в средата на първото полувреме. Греъм Доранс обаче изравни от дузпа секунди преди паузата, а след нея Камерън Джером реализира със страхотен удар в обратния ъгъл, за да направи обрата пълен. 

Джош Мърфи покачи на 3:1 за Норич в 69-ата минута с изстрел отдалеч и „Сейнт Джеймсис Парк” замлъкна. Дуайт Гейл върна интригата малко след това, но Нюкасъл така и не стигаше до нов гол. 

Това обаче се промени в 95-ата минута, когато Йоан Гуфран успя да изравни след удар с глава, а секунди след това Гейл донесе успеха с удар от границата на наказателното поле, хвърляйки в екстаз феновете на отбора и оформяйки своя хеттрик. 

С победата Нюкасъл излезе на трето място в подреждането с 19 точки, като се приближи само на една от Норич. Лидер с 22 точки остава изненадата на сезона до момента – Хъдърсфийлд Таун.