Звездата на Атлетико Мадрид Радамел Фалкао замина с тима за Русия, където в четвъртък е реванша срещу Рубин от Лига Европа.

Шансовете на Дюшекчиите не са никак добри след поражението с 0:2 на “Калдерон”, но въпреки това голмайсторът пътува с отбора.

Все пак е интересно, че треньорът Диего Симеоне не включи доста от титулярите в групата за двубоя. Мачът ще пропуснат Хуанфран, Арда Туран, Коки, Годин, Филипе Луис, Тиаго, Габи, както и наказание Диего Коста.

Самият Фалкао пък за пореден път изтъкна, че преминаването му в Атлетико е бил отличен ход и се чувства великолепно в тима.

“Дойдох в един от най-големите отболи в Испания, тук лигата е по-силна и това ми помогна да се подобря още повече. Станах по-известен, така че стъпката, която направи определено бе правилна и това е най-добрата опция пред мен” сподели той пред “Ел Мундо Депортиво”.

“Имам договор с Атлетико за още 3 години и целта ни през този сезон е ясна – място в Шампионската лига. Ако бъдем на необходимото ниво ще постигнем това, което искаме. Мислим единствено за своите мачове” каза още Фалкао, чийто тим е 2-о място в Примера на 4 точки пред Реал, но и на цели 12 от Барса.