Киево - Ювентус, мач от петия кръг на Серия А. Стадион "Марк Антонио Бентегоди", Верона, 21:45 часа българско време. Съдия: Де Марко

Ювентус среща втори съперник от Верона в последните 4 дни. В неделя бианконерите обърнаха от 0:1 до 2:1 Верона, а сега гостуват на Киево. Юве има 10 точки от четирите мача до сега, като не успя да победи единствено Интер. Летящите магарета имат 4 точки до момента, но по традиция играят трудно срещу Ювентус.

КИЕВО

Групата за мача: Пуджони, Сардо, Пап, Сесар, Драме, Хатемай, Радованович, Ригони, Естигарибия, Теро, Палоски, Силвестри, Скуици, Бернардини, Клейтън, Лазаревич, Калело, Павич, Сесту, Фрей, Акости, Пелесиер, Ардемани

Контузени: Даинели

Наказани: Няма

Вероятен състав (4-4-2): Пуджони - Сардо, Пап, Сесар, Драме - Хатемай, Радованович, Ригони, Естигарибия - Теро, Палоски

ЮВЕНТУС

Групата за мача: Буфон, Сторари, Вануки, Киелини, Огбона, Бардзали, Пелузо, Бонучи, Де Челие, Лихтщайнер, Мота, Маркизио, Падоин, Пирло, Погба, Асамоа, Видал, Исла, Джовинко, Вучинич, Тевес, Куалиарела, Йоренте

Контузени: Пепе, Касерес, Рубиньо

Наказани:
Няма

Вероятен състав (3-5-2): Буфон - Бонучи, Огбона, Киелини - Лихтщайнер, Пирло, Погба, Маркизио, Асамоа - Вучинич, Тевес


Прогноза на Gol.bg:

Треньорът на Ювентус Антонио Конте продължава с ротациите в състава. За мача се завръщат вратаря Буфон, Киелини, Маркизио, Вучинич. Извън игра ще остане в отбраната Бардзали, който получава почивка.

Асамоа и Лихтщайнер ще действат по двата фланга, а титулярно място за първи път след контузията ще има за Клаудио Маркизио. В атака Мирко Вучинич ще излезе вместо Йоренте и ще партнира на Карлос Тевес.

Все още в лазарета за Ювентус са Пепе, Рубиньо и Касарес. Почивка ще има за Артуро Видал, който е несменяем титуляр в средата на терена.

В Киево не могат да използват опитния защитник Дарио Даинели, който е с травма, затова от първата минута в отбрана ще действа Пап. Интересно ще е е какво ще реши треньора Санино в атака. Там Палоски е сигурен титуляр, не е ясно кой ще му партнира. По-голяма вероятност има това да е Теро.

Резултат: Киево - Ювентус 0:2