Всеизвестно е, че южноамериканките са едни от най-красивите жени в света.

Редовно някой знойна мадама се снима гола, за да подкрепи любимия си отбор. Последният такъв случай беше днес – жената на Фреди Гуарин се съблече за мъжко списание, а преди няколко дни осем пищни венецуелки позираха голи, за да стимулират националния си отбор. И това даде резултат – Венецуела победи с 1:0 фаворита Колумбия. За това ще ви представим 10-те най-красиви футболни половинки на Копа Америка.

ВИЖТЕ ТУК 10-ТЕ НАЙ-КРАСИВИ ЖЕНИ В РЕАЛ

ВИЖТЕ ТУК 10-ТЕ НАЙ-КРАСИВИ ЖЕНИ В БАРСЕЛОНА

ВИЖТЕ ТУК 10-ТЕ НАЙ-КРАСИВИ ЖЕНИ В ЮВЕНТУС

Еванджелин Андерсън (Мартин Демикелис)

Аржентинският модел се снима по-често в откровени фотосесиите, отколкото мъжът и се появява в игра за Манчестър Сити. Двамата са женени от четири години и имат две деца. За кратък период бяха разделени, но отново са заедно.

Тамара Горо (Езекиел Гарай)

В неспортните среди Тамара се радва на много по-голяма популярност от съпруга си, който играе в Зенит и националния отбор на Аржентина.

Елиана Гуерсио (Серхио Ромеро)

Тя е по-стара от него с 11 години, но това не възпрепятства любовта им. Но двамата се ожениха не заради любов от пръв поглед, а заради бремеността на Елиана.

Бруна Маркезини (Неймар)

Нападателят има нова любов – Бруна. От пет години тя работи като модел и се е снимала в телевизионен сериал. Имаше слухове, че двамата са разделени, но по-скоро те не отговарят на истината.

Олга Нобоа (Кристиан Нобоа)


Двамата се срещнаха през пролетта на 2008 година и двамата са неразделни. Той игра дълго време в Рубин Казан, но през зимата се премести в гръцкия ПАОК и жена му го последва.
 

Даниела Оспина (Хамес Родригес)

Тя е сестра на вратаря на Арсенал и съпруга на Хамес Родригес. Двамата са запознати от общ приятел, а когато една от звездите на Реал е на 19 години, те вдигат сватба. В момента се радват и на малката си дъщеричка.

Карла Пардо (Клаудио Браво)

Двамата се срещат като студенти в Чили, но преди три години отношенията им се задълбочават. Основният вратар на Барса има три деца.

Антонела Рокуцо (Лионел Меси)

В живота на скромния Меси има една любов още от детството. Това е сънародничката му Антонела, Меси я познава още от 5-годишна възраст. Преди шест години двамата започват да се срещат вече като възрастни и през 2012 година станаха родители на малкия Тиаго. В момента двамата чакат и второ дете.

Карла Салседо (Клаудио Писаро)

Те са заедно от почти две десетилетия! Запознали да се срещат, още докато учли заедно – на 17 годишна възраст и са неразделни. Имат и три деца.

Мария Тереза (Артуро Видал)

"Когато застанах да бия дузпата срещу Монако бях много нервен. Но на трибуните видях жена ми и тя ми даде увереност". Това каза Видал, който всеки гол посвещава на красивата Мария Тереза.