Треньорът на Ювентус Антонио Конте призна, че ще направи промени в отбора си за мача срещу ФК Копенхаген в Шампионската лига утре. Старата госпожа стартира битката в групата в Дания, където преди година не успя да победи Нордселанд.

"Изучихме съперника, знаем че играят добър футбол. Не мога обаче да разбера защо са в тази ситуация в класирането, в която се намират. Не бива да забравяме равенството с Нордселанд миналия сезон", каза Конте на пресконференцията в Копенхаген.

"Една допълнителна година опит от Шампионската лига е важна. В групата имаш само 6 мача и ако сбъркаш някъде става много трудно. Реал Мадрид е фаворита в нашата група, затова мачовете с Копенхаген и Галатасарай са много важни. Може би Галатасарай и ние ще се борим за второто място, но Копенхаген може да създаде проблеми на всеки".

"С мача в събота срещу Интер започнахме поредица от много важни мачове за кратък период от време. Това е цикъл, който е важен за нашия отбор. След мача с Копенхаген играем с Верона, а после с Галатасарай в Шампионската лига. Неизбежно е да правя ротации", обяви Конте на пресконференцията в Копенхаген.

"Това обаче не означава, че ще променим философията си. Сигурен съм, че всеки от играчите ще ми даде отговорите, които очаквам от него. Имам огромно доверие на хората от състава ми", завърши Конте.