Спортният директор на Левски Даниел Боримиров даде лъч надежда, че босът Спас Русев може да размисли и да остане собственик на клуба.

"Мисля, че може да размисли, беше доста доволен от победата и изказа големи благодарности на отбора", сподели Боримиров относно боса на "сините", който иска да напусне "Герена".

Всеки треньор е зависим от резултатите. Ники Митов започна добре, но трябва да работим много за да стане Левски европейски отбор. Един приятел ми каза, че ще взема съдбоносно решение. Мисля, че не сгрешихме с Николай Митов.

 

Днес видяхме коренно различен Левски. Топузаков свърши добра работа, но фактът,че нямахме резултати. С изключение на първите 20 минути търсихме повече победата", бяха първите думи на Боримиров.

Надявам се нашите фенове да се завърнат, защото дълго време нямахме победа над ЦСКА-София-Ловеч-Етрополе", резна Боримиров по кокалчетата отбора на "Армията".

Феновете могат да бъдат спокойни. Има грешки, има и прошки. Надявам се феновете и господин Русев да си подадат ръка. Ники Кръстев го следва от две години и половина и мисля, че в бъдеще Левски няма да има проблеми на вратата. Докато Левски има шансове на теория за титлата, ще я гоним", закани се накрая директорът на "сините".