Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс отказа да се оправдава след изненадващото поражение от Уест Бромич с 1:2.

Червените дяволи записаха трета загуба в 6 мача от началото на сезона, след като бяха надиграни от Албиън и то на „Олд Трафорд“ и дори можеха да получат и още попадения във вратата си.

„Това е лош резултат след лошо представяне за нас. Така и не намерихме най-добрия си ритъм в мача. Владеехме много топката през първото полувреме, но не създавахме положения. Съперникът винаги бе заплаха при контрите, които правеше, така че без съмнение заслужаваше да победи“ заяви Мойс.

„Липсваше искра и живец в играта. Искахме да продължим позитивното си представяне от двубоя с Ливърпул, но не се получи. Просто играхме зле и това не може да не ме притеснява. Все пак до края има много мачове, така че ще можем да оправим нещата“ добави шотландецът, чийто тим няма гол гол от игра в последните си 5 мача от първенството.

„Това не се дължи на липсата на желание или на това, че атакуваме с малко хора. Просто не можем да отворим противниците и това е нещо, което трябва да подобрим“ изтъкна Мойс, който обясни и смяната на Шинджи Кагава на почивката като намекна, че не е доволен от японеца.

„Просто исках промяна предвид първото полувреме. Аднан (Янузай) показа на какво е способен в отделни моменти. И в националния отбор Шинджи играе вляво, така че това не е нещо ново за него. В крайна сметка обаче конкуренцията в отбора е голяма“ изтъкна босът.