Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс призна, че Ливърпул е бил по-добрия отбор след загубата с 0:3.

"Мърсисайдци" спечелиха категорично на "Олд Трафорд" след като получиха три дузпи и две бяха реализирани от Стивън Джерард, а в самия край на мача и Луис Суарес се разписа.

Мойс обаче заяви, че не всички решения на съдията са били правилни.

"Трудно е да се прави оценка на мач, който бе осеян с дузпи и решения. Някои бяха правилни, други бяха грешни", коментира Мойс след мача пред Скайспортс.

"Беше труден ден за нас. На полувремето изоставахме с 0:1 след гол от дузпа, но не се случиха много неща. Но да допуснем още една само 20 секунди след началото на второто полувреме направи задачата ни прекалено трудна".

Запитан дали Ливърпул е бил по-добрият отбор, Мойс призна:

"Да, Те играха по-добре от нас. Някои решения бяха в тяхна полза, а те бяха в точния момент с дузпите, които получиха. В някои случаи ги заслужиха, а в други изобщо не ги заслужиха".

"По-добре е да не говоря за тях. Това е работа на властите и се надявам те да направят правилните решения".

На въпрос дали футболистите са играли за него, Мойс отговори:

"Мисля, че те опитаха, но според мен Ливърпул игра много добре. През първото полувреме нямаше нещо сериозно, но дузпата бе решителния момент през първото полувреме и им вдъхна ентусиазъм. А да допуснеш гол точно след почивката е тежко".

"Ще се борим до края на първенството и ще чакаме да видим какво ще се получи. Ще е трудно, но ще видим какво можем да направим".