Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е на мнение, че Неманя Матич е най-добрият футболист, с когото е работил до момента. Както е известно, сърбинът беше играч на Специалния и в Челси, а през лятото премина на стадион "Олд Трафорд".

"Не мога да кажа, че съм имал по-добри играчи от Матич в кариерата си. А с мен той имаме момент, който остава спомен за цял живот. В един мач го пуснах в 45-ата минута и го изкарах в 70-75 минута", сподели португалецът пред вестник The Times.

"Пресата иска история, иска кръв. Моята, неговата, или нечия друга кръв. Той беше наистина много тъжен. И аз бях тъжен, защото това не е нещо хубаво. Правил съм това само два пъти в кариерата си."

"Но на следващия ден той дойде при мен и ми каза "не съм щастлив, но вината е моя. Не съм доволен от това, което стори с мен, но вината е моя, защото мога да разбера смяната си с оглед играта си. Нека продължим напред". Не продължихме дълго време заедно, защото малко по-късно бях уволнен."

"Но той отново беше едно от моите момчета. През всички тези години ние останахме близки, дори когато не работихме заедно. И аз съм наясно, че големият мъж е тук, даже още по-зрял отпреди", завърши своя разказ Моуриньо.