Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще включи Мейсън Маунт в състава за съботния мач от Висшата лига срещу Бърнли и се надява Люк Шоу, Антони Марсиал и Лисандро Мартинес да се завърнат преди края на сезона.

Маунт, който стартира само в седем мача през този сезон във всички турнири, току-що се беше завърнал от тримесечно лечение на контузия, когато отново имаше проблеми по време на победата на "червените дяволи" след дузпи срещу Ковънтри миналата неделя.

"Ще видим тримата отново през този сезон, каза Тен Хаг за Шоу, Марсиал и Мартинес. Те се завърнаха на терена. През следващата седмица трябва да се включат в отборните тренировки, защото напредват добре.

Преди два дни 20-кратните шампиони на Англия победиха с 4:2 у дома Шефилд Юнайтед и се намират на шесто място във временното класиране във Висшата лига. Защитата на "червените дяволи" вече допусна 50 попадения през това първенство. В сряда халфът Каземиро игра в центъра на отбраната на Юнайтед заради проблемите с контузени защитници в състава.

"Трудно е. Знам това от опит. Партньорствата са толкова важни. Нещата трябва да се решават за части от секундата, така че да знаете къде точно да се пласирате. Толкова е важно да имате правилните връзки и да сте стабилни", каза още специалистът от Нидерландия.

Той защити Маркъс Рашфорд, който често е критикуван от медиите и феновете през настоящата кампания.