Манчестър Юнайтед ще опита да направи двоен трансферен удар през лятото, като задели 150 млн. евро за привличането на Гарет Бейл и Антоан Гризман. Жозе Моуриньо иска да работи с Бейл, въпреки постоянните му контузии в Реал Мадрид, докато Гризман бе пред трансфер на „Олд Трафорд“ още през лятото.

Бейл така и не успя да оправдае рекордния си трансфер на „Бернабеу“, а и бе изчислено, че е пропусна 40% от мачовете на Реал Мадрид след преминаването си през септември 2013 година. Уелсецът също няма нищо против да се върне в Англия. Очаква се Реал да склони да се раздели с Бейл за около 50 млн. паунда.

Моуриньо, който вече пръсна над 300 млн. паунда за 18 месеца на „Олд Трафорд“, няма да спре с трансферите. Специалния е набелязал и 26-годишния Гризман. Според „Сън“ хора на Ман Юнайтед и Атлетико Мадрид дори са преговаряли по време на паузата за националните отбори.

Гризман има договор с „дюшекчиите“ до 2021 година, а откупната му клауза е около 90 млн. евро. Все пак има вероятност двата клуба да се разберат и за по-малко. Интерес към френския национал има и от Барселона.