Европейският клубен шампион Реал Мадрид готви истинска трансферна бомба!

Според Mundo Deportivo, "кралският клуб" е започнал предварителни преговори за най-скъпия футболист в историята Неймар. Лично Флорентино Перес настоява да види бразилската звезда на ПСЖ на "Сантяго Бернабеу", но изданието уточнява, че подобен трансфер може да се осъществи през 2021 г.

Тогава изтича договорът на Кристиано Роналдо с "белия балет" и бившата звезда на Барселона ще има тежката задача да го смени. Перес обаче не си губи времето и вече се е срещнал с бащата на Неймар. Двамата ще продължат комуникацията си и чрез агента Вагнер Рибейро, който работи и с двете страни.

След трансфера си за 222 млн. евро в ПСЖ, техничният латинос подписа договор до 2022 г. За момента той се чувства отлично на "Парк Де Пренс", където се опитват да му създадат най-удобните условия и угаждат на всичките му прищявки.

Точно срокът на договора пък е надеждата на Реал за евентуално привличане на Неймар. Ако до тогава той не е преподписал, ще има 12 месеца до края на споразумението, което може да накара "принцовете" да го продадат срещу огромна сума.

Припомняме, че мадридчани искаха да вземат Неймар още през 2013 г., но тогавашния президент на Барса Сандро Росел успя да изпревари "кралете". Нападателят изкара четири сезона "Камп Ноу" и спечели две титли на Испания, три Купи на Краля, една Суперкупа на страната и по веднъж Шампионска лига и световното клубно първенство.